Omschrijving

Wanneer: Dinsdag 22 oktober 2019
Hoe oud: 8 t/m 12 jaar

09.30: verzamelen
Nadat iedereen op de fiets is aangekomen bij basisschool het Anker en zich heeft verzameld in de aula, houden wij om 09.30 een welkomstpraatje. Om 09.45 wordt het startsein gegeven en kan iedereen op de fiets naar het bedrijf. Basisschool het Anker is te vinden op de Middelweg Oost 2 te Wijk bij Duurstede.

10.00 - 10.45: Prummel Optiek
Bij dit bedrijf kom je alles te weten over brillen en lenzen. Hoeveel verschillende monturen heb je eigenlijk? En hoe maken ze de glazen of lenzen nu precies op de sterkte die jij nodig hebt?

11.00 - 11.45: Wijkse Veer
Elke dag op het veer! Heen en weer... Hoe is dat? Lekker buiten werken op het water. Wat gebeurt er op het veer? Dit is de kans om al je vragen te stellen.

Terug verzamelen:
Nadat jullie naar de 2 bedrijven zijn geweest, komen jullie weer terug bij het Anker, daar vullen jullie samen met iemand van het Roefelcomité in wat jullie er van vonden, en wat volgend jaar beter kan. NB: Je bent pas ingeschreven als je een mail binnenkrijgt dat je hebt besteld. Krijg je deze niet binnen, is het niet gelukt. Schrijf in dat geval opnieuw in. Volgende week krijg je per mail meer informatie van het Roefelcomité. Veel plezier op de Roefeldag!

Ochtendroute 12: Prummel Optiek / Wijkse Veer