Omschrijving

Wanneer: Dinsdag 22 oktober 2019
Hoe oud: 8 t/m 12 jaar

13.00: verzamelen
Nadat iedereen op de fiets is aangekomen bij basisschool het Anker en zich heeft verzameld in de aula, houden wij om 13.00 een welkomstpraatje. Om 13.15 wordt het startsein gegeven en kan iedereen op de fiets naar het bedrijf. Basisschool het Anker is te vinden op de Middelweg Oost 2 te Wijk bij Duurstede.

10.00 - 10.45: Bloemsierkunst Ganzeman
Houd jij ook zo van bloemen? Zou jij weleens willen weten hoe zij het perfecte boeket maken? Wat daar voor nodig is? Bij Ganzeman kunnen ze je precies vertellen waarom de ene bloem wel kan, en de andere niet. Waarom kleur zo belangrijk is en hoe je ervoor zorgt dat de bloemen zo lang mogelijk mooi blijven. En natuurlijk mag je ook zelf wat maken!

14.30 - 15.15: Lindsey's Vis
Ben jij ook zo gek op vis, en ben je benieuwd hoe je deze het lekkerst moet bereiden? Lindsey's Vis kan je er alles over vertellen!

Terug verzamelen:
Nadat jullie naar de 2 bedrijven zijn geweest, komen jullie weer terug bij het Anker, daar vullen jullie samen met iemand van het Roefelcomité in wat jullie er van vonden, en wat volgend jaar beter kan. NB: Je bent pas ingeschreven als je een mail binnenkrijgt dat je hebt besteld. Krijg je deze niet binnen, is het niet gelukt. Schrijf in dat geval opnieuw in. Volgende week krijg je per mail meer informatie van het Roefelcomité. Veel plezier op de Roefeldag!

Middagroute 35: Bloemsierkunst Ganzeman / Lindsey's Vis